Vélemények

"Kedves Gábor! Ezt a tanfolyamot magamért végeztem el az elakadásaim miatt, az önértékelésem miatt. A kommunikációt mindig kínosan éltem meg, iskolai feleléseknél, baráti, és családi találkozókon, nehezen nyíltam meg. A tanfolyam szuper jól összeállított anyag volt számomra, igaz hogy nem olyan lendületesen tudtam haladni az elakadásaim miatt. Köszönöm az útmutatást, hogy hogyan tudjak tovább haladni és fejlődni az utamon. Szívből kívánok további sikereket Önnek és az FGS csapatának!"
B.M.
"Nagyon hasznos alapokat, építőköveket tud adni a tanfolyam, hogy az ember saját kezébe tudja venni az életét. Felismerjen olyan dolgokat, amik megakadályozzák céljaik elérésében és olyan eszközöket ad, amivel segíti azt. Emberekhez, helyzetekhez másként hozzá állni, másként/mögé látni."
Balázs
"Számomra azok a feladatok voltak a leghatásosabbak, amelyekkel felderíthetjük a döntésképtelen, tehetetlen helyzetek, betegségek, pénz-, energia- és időhiányaink hátterét. A problémáink, dilemmáink, ránk ruházott és igazi tulajdonságaink, elvesztett céljaink felderítésében ad mélyebb felismeréseket az eddigieknél, amint őszintén bele tudjuk vetni magunkat ebbe a hét lépéses módszerbe, amivel meg is tudunk szabadulni ezektől. Az is lényeges, hogy a módszer világos, könnyen levezethető, így könnyen alkalmazni tudjuk az újabb eltérítések, önbizalomromboló stresszhelyzetek kivédésére is. Mindezen túl azt a különös tapasztalatomat osztanám meg, hogy a tanfolyamvezetővel és a csapatával is volt már alkalmam személyesen találkozni, ami közben eltöprengtem azon, hogy mitől érzem emelkedettebbnek, vidámabbnak, szabadabbnak magam a társaságukban...valószínűleg tudnak valamit..."
Varga Tünde
"A tanfolyam elvégzése után rájöttem, hogy mik az én saját céljaim. Ettől sokkal boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Megszűntek azok az akadályok, amiktől eddig féltem, és visszatartottak. Úgy érzem, megállíthatatlan vagyok, és bármit el tudok érni, amit csak akarok."
Emese
"Úgy vágtam neki az egésznek, hogy kíváncsi voltam mindenre. Bár tudtam, hogy lesz szó olyasmiről, amit már tudok, mégis sok új információt kaptam, és a leghatásosabb talán a felismerés, vagy inkább szembesítés volt. Az, ahogy egy idegen ember elmondott olyan dolgokat, amik teljesen jellemzőek az életemre. Mindezt anélkül, hogy ismerne engem. Elképesztő élmény! Nem tudom azt mondani, hogy célba értem, viszont ez már csak rajtam múlik, és azon vagyok, hogy sikerüljön mindent elérni, megtanulni, és gyakorlatban is használni. Örülök, hogy vannak ilyen emberek, akik elértek olyan dolgokat, amiket szerettek volna, és nem sajnálnak segíteni másoknak."
Miklós Dorottya
"Ez a tanfolyam nekem egy erős belső út volt új felismerésekkel és kimondott, nem szőnyeg alá söpört igazságokkal. Nem segített szerintem még mindenben, amire szükségem van, de egy erős kezdő lépés volt valami új felé."
Ágnes
"Köszönöm a vezettetést és a felismeréseket, amikre a tanfolyam során szert tettem. Szenzációs volt az első pillanattól kezdve, ahogy tű pontossággal leírtad a működésemet, jellemezted a személyemet. Döbbenet, mintha egy nyitott könyv lennék. Sok mindenre kaptam választ. Több minden megoldódott és rendeződött közben. Az egyik a lassan három hónapja fennálló fejfájás, ami napi szintem előjött és teljesen bekorlátozott, befolyásolta a napi rutinom, megszűnt. A másik példa, amit szeretnék megemlíteni az autó eladás és vétel, amiben párhuzamosan benne voltam a tanfolyam kezdetekor. Amikor annál a feladatnál tartottam, ahol a jövőbeni célokat kellett összeírni a következő történt: éppen végig írtam a célokat, a tollam még a kezemben volt mikor mellettem megszólalt a telefonom. A vonalban egy érdeklődő volt az autó után, amit akkor 3 napja hirdettem meg. Ez az érdeklődő végül meg is vásárolta az autót. Kb. 1 hét alatt eladtam. Párhuzamosan pedig rátaláltam arra az új autóra, amit azóta megvásároltam. Mindezt a célok közé is leírtam, majd pontosan így meg is történt. Ahogy mondtad is: Az univerzum a kitett célra ad választ."
K.B.
"A sikereim, a nyereségeim tulajdonképpen abban tükröződik vissza a tanfolyamokból, hogy már nem félek másokkal kommunikálni és beszélgetést kezdeményezni. Vannak még hiányosságok ugyan, de dolgozom rajtuk, folyamatosan, hogy minél jobban kiteljesedjen az életem, hogy még sikeresebb lehessek, ami boldoggá, szabaddá tesz."
Török Tibor