Mi a boldogság, és hogyan érhető el?

Gondolkodtál már azon valaha, hogy mi a boldogság?

Vajon ez csak a női magazinokba való téma, vagy téged személyesen is érint?

A boldogság kérdése minden embert érint, ha beismeri, ha nem!

Senki sem szeret szenvedni a boldogtalanságtól, és ezért van az, hogy a cselekedeteink nagy része arról szól, hogyan legyünk boldogok.

De, mi valójában a boldogság? Tényleg mindenkinek más? A boldogság csak egy érzés, és vagy boldogok vagyunk, vagy nem?

A boldogság nagyon jól meghatározható dolog, és bizony nem csupán egy érzés, hanem egyben egy skála is. Ezt a skálát Minőségi élet skálájának neveztem el, ahol az alján a Problémás életvitel található, a tetején pedig a Nagymenő életvitel, aki a saját szempontjából nagymenő. Ez a skála megmutatja, hogy hol tartunk az életben, de azt is, hogy mennyire vagyunk boldogok.

A boldogság valójában egy mérce arra nézve, hogy mennyire mi magunk vagyunk az életünk urai, vagy adott esetben mennyire nem. A körülmények irányítják az életünket, vagy mi irányítjuk a körülményeinket. Legyen szó saját magunkról, a párkapcsolatunkról, a munkahelyünkről, a baráti kapcsolatainkról, vagy akár arról a helyről, ahol élünk, nem mindegy hogy alakulnak a dolgok.

Vágyunk a vidámságra, a jókedvre, a jó közérzetre, és arra, hogy elismerjenek bennünket mások. Élvezzük, amikor van pénzünk, és azt is, amikor leomlanak a korlátaink, és megmutathatjuk a tehetségünket a világnak.

Persze, mindenki másképp érzi jól magát, de ha gyűjtő szóval élünk, akkor szeretne BOLDOG LENNI!

Kérdés, hogy Te személyesen több pénzzel, vagy jobb kürülményekkel éreznéd jól magad?

Legyünk akár cégvezetők, értékesítők, magánemberek, vagy akár háziasszonyok, mindannyiunk életében van olyan időszak, amit az ellenségünknek sem kívánnánk.

Amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy mi szeretnénk, és belül valami elkezd feszíteni bennünket. Lehet, hogy nem jól sikerült az étel, de az is lehet, hogy van egy olyan munkatárs, akivel nem tudunk mit kezdeni.

Gyakorlati kézikönyv

A könyvben arra találunk megoldást, hogyan váljunk életünk igazi motorjává, hogy ténylegesen az életünk minden területe a mi fennhatóságunk alatt legyen.

Találunk megoldást arra is, hogy azokon a területeken, ahol boldogtalanságot érzünk, hogyan szerezzük vissza a boldogságot.  Ez nem csupán egy csip-csup könyv a boldogságról, hanem egy gyakorlati kézikönyv.

Persze előbújhat jó néhány kifogás, hogy miért is vennél meg egy e-bookot a boldogságról, de egyet tudok neked mondani, hogy ezek a megállítások részei annak, hogy nem ott tartasz jelenleg, ahol lenni akarsz!

Ezért ezeket most rakjuk félre, és koncentráljunk arra, amit valóban szeretnél: A BOLDOGSÁGRA!

A BOLDOGSÁG JÁR NEKED, AZ ÉLETED LEGALAPVETŐBB ELEME, HOZZÁTARTOZIK AZ OPTIMÁLIS MŰKÖDÉSEDHEZ, EZÉRT VAN AZ, HOGY ROSSZUL ÉRZED MAGAD MIATTA.

Mi található a könyvben?

A szerzőről

Fekete Gábor Sándor, rövid nevén csak FGS, az FGS Kommunikációs Tréningek alapítója és tulajdonosa, aki azonnal használható, gyakorlati és érthető tudáson keresztül segít a magánembereknek, hálózatépítőknek, értékesítőknek, cégvezetőknek és cégtulajdonosoknak.

Ügyfelei között folyamatosan terjeszkedő és díjnyertes cégek is vannak, amellett, hogy hatása nem csupán Magyarországra, hanem Németországra, Szerbiára, Romániára, Angliára, USA-ra, Szlovákiára és Szlovéniára is kiterjed.

12 év lelkipásztori, 12 év értékesítői és ezen felül 12 év előadói és személyiségfejlesztői tapasztalat van a háta mögött. Tudását Magyarország mellett Svájcban, Németországban és Izraelben szerezte.

„Célom, hogy az ügyfeleim minőségi életet éljenek, és képesek legyenek kiemelni az életüket a mocsárból, fel tudjanak jutni a csúcsra, és ha ez még nem elegendő meg tudják célozni a »Holdat«!”Fekete Gábor Sándor

Mit mondanak, akik már olvasták a könyvet?

Amikor megkaptam ezt a könyvecskét, néztem a címét, és azt gondoltam, hogy na, nézzük mi az a boldogság? Meg azt is gondoltam, elég vékony, pont jó lesz ez az ágyban elalvás elötti olvasmánynak. Átszaladtam, kész, becsuktam, de nem tudtam letenni, valamiért a kezemben maradt, és feljött bennem a kérdés. Tényleg csak ennyi a boldogság?

Akkor én most boldog vagyok? Vagy boldogtalan vagyok?

Te jó ég, ezt így nem tudom megválaszolni!

Pedig hát így szoktuk megkérdezni egymást, hogy “Boldognak érzed magad?” Aztán meg csak ott hümmögünk, hümmögünk. Rá kellett jönnöm, hogy rosszul tettem fel a kérdést másoknak, és én is rosszul kaptam meg a kérdést másoktól!

A helyesen feltett kérdés az, hogy “Az életem mely területén is vagyok boldog? Na ettől a felismeréstől annyira lázba jöttem, hogy már nem voltam álmos, nem akartam aludni. Újból és újból, összesen négyszer egymás után elolvastam a “Mi a boldogság, és hogyan érhető el?” könyvet. Jóval több lett,mint egy könnyed, elalvás elötti olvasmány. Neked is ezt az élményt kívánom.

Dr. Tápai Mária

Az Integratív megoldások szakorvosa

Igen pontosan ez az, amire minden ember vágyik! Nacsa Mihály, 58 éves kutató vagyok. Regenerácó specialista, ami alatt azt értem, kijavítani és működőképessé tenni az életet (nacsamihaly.hu). Vezetek egy önszerveződésből létrejött csoportot, akik nap-mint nap kutatják, hogyan tehetnénk jobbá, működőképesebbé, így tehát boldogabbá az életet.

Boldogan élni!

Mit ér egy ember élete a földön, ha pont ez, a lényeg hiányzik?

Mi és hogyan formálja ezt a világot élhetőbbé, ha ez a belső Isteni energia sugárzás hiányzik belőle?

Ki akar boldogtalanságban, zaklatottságban keserűségben élni? SENKI!

Mégis mit látok a világban? Hol vannak, hová tűntek a boldog emberek

Gyermekkoromból még emlékszek gyermekekre, akikből mára már nagyszülők lettek és szinte alig, alig látok közöttük olyanokat, akik ezt a gyermeki boldogság sugarát még képesek magukból kisugározni, hogy bearanyozzák szeretteik, családjuk, barátaik életét. Szétnézek és értetlenül állok az a tény melett, hogy napjaim túlnyomó többségét, olyan emberek között kell éljem, akiken dúrván látszik a megkeseredettség, befelé fordulás, összetörtség, közöny, stb.

Életeket látok tönkremenni szétforgácsolódni, fárasztó kilátástalan gyötrelemben élni.

Így kell élni egy embernek ma? Szerintem nem. Hová lett a belső láng? A tűz, mely melegséget, szeretetet, vidámságot, életörömet áraszt, mint a kimeríthetetlen forrás, mely az élet nélkülözhetetlen eszenciáját nyújtja?

Miért nem élnek az emberek boldogságban?????

Mikor megkaptam Gábortól ezt a remekművet, feltettem magamnak az első kérdést:

1.- Én boldog vagyok?

IGEN!

Miért is?

Hiszen minden napom tele van kihívással. Ezen sorokat is 0 óra 40 perckor írom, amikorra már más szinte kialussza magát. A MUNKÁM az életem. Küzdelmes, és bizonytalan.

Ki ad választ az ismeretlenre? Ki garantálja, hogy az erőfeszítés végeredménye, az áhított tudás és megoldás, ami az embereknek a felemelkedése, és a jobb élet örömét nyújthatja? A „hinni magamban” érzés, amihez Gábor képzései igen mély és stabil alapokat nyújtottak!!!

2.- Miért én kaptam ezt a szép és nemes felkérést, hogy elsőként olvashassam azon gondolatok csokrát, ami az élet egyedüli eszenciáját nyújthatja, egy BOLDOG élet élésének lehetőségét? Ahogy végig olvastam ezt a gondosan, és felkészülten összeállított útikalauzt, egyből kialakult bennem az az igazán megnyugtató érzés, mint amikor egy jó iránytűvel és részletes útikalauzzal indul neki az ember egy ismeretlen metropolisz megismerésének.

Pontosan úgy éreztem a könyv elolvasásának végére magam, mint ha egy igazán értékes útikalauz tolmácsolna keresztül a nagybetűs élet metropoliszán, ahol te magad felismersz, és megtalálsz minden olyan pontot, amit kár lett volna kihagynod, ha már belevágtál a sűrű utcák útvesztőjében. Te mosolyogva látod életre kelni az addig ismeretlent, megismered azokat a dolgokat, amiknek hiányában sivár, unalmas, szürke az élet nevű város. Te a dolgok mögötti ragyogást találod, az útikalauz nélküli emberek, meg csak a szétdobált szemetet, meg azt amibe a járda szélén nem érdemes belelépni, hiszen bűzét, kelemetlenségét hosszan szagolhatod.

Vedd hát a kezedbe ezt a jól megszervezett útikalauzt, és tudatosan minél hamarabb elérve azt, amit érdemes látni, megélni, és élvezni! Vágj bele a felfedezésbe és tarts velünk, hiszen mi már oda tartunk, igen pontosan oda amire minden ember vágyik.

Boldogan élni az életet!!!!

Nacsa Mihály

Kutató, Regeneráció specialista

Örömmel vettem, amikor Fekete Gábor Sándor megkért, hogy olvassam el a „Mi a boldogság, és hogyan érhető el?” című könyvét.

Néhány éve egy facebook csoportban közvélemény kutatást tartottak, hogy ki érzi magát boldognak. Végignéztem a válaszokat és megdöbbentő volt! 100 emberből talán 4-5 írta, hogy ő boldog. Megkérdeztem a barátaimat is, és már a meghatározásnál sem értettünk egyet. Érdekes beszélgetés és vita kerekedett belőle.

Gábort másfél éve ismertem és folyamatosan tanulok tőle. Nagyon sokat változtam és fejlődtem ez idő alatt! A könyvben pontosan rámutat, hogy mi járul hozzá, hogy egy állandó, folyamatos boldogság érzés kísérje a mindennapjainkat. Azt, hogy ezért mit, hogyan és miért kell csinálni, azt nagyon jól elsajátíthatod a tanfolyamain. Itt valóban olyan tudást kapsz, ami gyakorlatias és azonnal beépítheted az életedbe!

Működik!

Hogy elindulj ezen az úton, ajánlom a könyvét!

És mi más lenne az élet értelme, mint az, hogy boldogan megéljük, ami miatt itt vagyunk!

Juhász Julianna

A Változókor Specialistája,
Fitness Instruktor,
Intimfitness és Intim Medical Therapy tréner

Fekete Gábor Sándor ebben a könyvében teljesen más, sokkal érthetőbb, átláthatóbb nézőpontból világítja meg a boldogság kérdését, mint eddig bárki. Eloszlatja a zűrzavart, ami a “boldogság” kifejezés körül van. Leírja, hogy mik azok, amik megakadályoznak a boldogság érzésben, és konkrét tippeket, megoldásokat ad arra, hogy miként érheted el Te is.

Úgy gondolom, ezt a könyvet mindenkinek el kellene olvasni, mert a legtöbb ember már a boldogság meghatározásánál elvérzik, pedig valójában egy pontosan meghatározható, és elérhető állapotról van szó.

Hajrá, vágj bele, olvasd el, és alkalmazd a benne leírtakat!

Baráth Hajnalka

A WebVezér alapító tulajdonosa,
Az esztétikus, sikeres weboldalak szakértője

Lényegre törő és azonnal használható tudás, mint egy kézikönyv, amit bármikor elővehetsz, ha épp megakadsz az életed során. Ezek a gondolatok jutottak eszembe, amikor végig olvastam a kezedben tartott könyvet, egy olyan témáról, ami az emberek 90%-át érdekli.

Egész gyerekkoromban arra készültem, hogy televíziózással foglalkozzak. Mindig kíváncsian figyeltem azokat, akiket sikeres emberként mutattak be a tévéműsorokban, hiszen azt gondoltam, ők biztosan boldogok és tudni akartam azt, hogyan csinálják. Aztán az idő múlásával és a tapasztalatokkal rájöttem, hogy a boldogság nem egy külsőségek alapján megítélhető dolog.

Ezeknek a felismeréseknek a pillanatait idézte fel bennem a könyv, azokkal a valós és az életben azonnal használható adatokkal, amivel felnyitja az olvasó szemét, hogyan ne féljen megvalósítani önmagát, hogyan ne hagyja, hogy elnyomják és arra, hogy a saját önfeledt és boldog életének megteremtése igenis lehetséges, ha megtanulunk és betartunk bizonyos szabályokat.

Az életemben az volt az a sorsfordító pont, hogy rájöjjek arra, hogy valami más kell a boldogsághoz, amikor megkaptam, amit akartam és tv-ben dolgoztam, műsorvezető lettem, de mégsem voltam felhőtlenül boldog. Sebezhetőnek éreztem magam és bizonytalanság járta körbe az életem, vagyis úgy éreztem nem én irányítom az életemet. Szabad akartam lenni és belevágtam egy network marketing üzletbe, ahol klasszikusan a nagy szabadságot ígérték, de a hogyant soha nem tudtam meg. Ezért a férjemmel együtt vágtunk bele abba, hogy felkutassuk azokat az adatokat, amiket te is olvashatsz ebben a könyvben. A segítségünkre pedig a könyv írója, Fekete Gábor Sándor volt.

Ő volt az, aki először nézőpontokat adott az élettel kapcsolatban nekünk, amiért hálásak vagyunk neki, hiszen elindultunk azon az úton, amin most te is fogsz, ha figyelmesen végig olvasod ezt a könyvet. Amióta ismerem a könyvben is olvasható tudást, már váltottam network céget és egy saját blogot vezetek.

Ezekkel az adatokkal lettem igazán sikeres és ezzel együtt boldog. Hogy miért? Mert megtanultam: bármire képes vagyok, és ez boldogsággal tölt el. Nyugalmat érzek, mert bármi történik a környezetemben és a körülményekben, én újra és újra képes vagyok létrehozni dolgokat, hiszen ismerem a működés elemeit. Most a te kezedben van a lehetőség, hogy te is megismerd, használd és megteremtsd a boldogságod ezekkel az elemekkel!

Beszédes Henrietta

Televíziós műsorvezető,
Network marketing vezető