Vélemények

"Kedves Gábor! Ezt a tanfolyamot magamért végeztem el az elakadásaim miatt, az önértékelésem miatt. A kommunikációt mindig kínosan éltem meg, iskolai feleléseknél, baráti, és családi találkozókon, nehezen nyíltam meg. A tanfolyam szuper jól összeállított anyag volt számomra, igaz hogy nem olyan lendületesen tudtam haladni az elakadásaim miatt. Köszönöm az útmutatást, hogy hogyan tudjak tovább haladni és fejlődni az utamon. Szívből kívánok további sikereket Önnek és az FGS csapatának!"
B.M.
"Nagyon hasznos alapokat, építőköveket tud adni a tanfolyam, hogy az ember saját kezébe tudja venni az életét. Felismerjen olyan dolgokat, amik megakadályozzák céljaik elérésében és olyan eszközöket ad, amivel segíti azt. Emberekhez, helyzetekhez másként hozzá állni, másként/mögé látni."
Balázs
"Számomra azok a feladatok voltak a leghatásosabbak, amelyekkel felderíthetjük a döntésképtelen, tehetetlen helyzetek, betegségek, pénz-, energia- és időhiányaink hátterét. A problémáink, dilemmáink, ránk ruházott és igazi tulajdonságaink, elvesztett céljaink felderítésében ad mélyebb felismeréseket az eddigieknél, amint őszintén bele tudjuk vetni magunkat ebbe a hét lépéses módszerbe, amivel meg is tudunk szabadulni ezektől. Az is lényeges, hogy a módszer világos, könnyen levezethető, így könnyen alkalmazni tudjuk az újabb eltérítések, önbizalomromboló stresszhelyzetek kivédésére is. Mindezen túl azt a különös tapasztalatomat osztanám meg, hogy a tanfolyamvezetővel és a csapatával is volt már alkalmam személyesen találkozni, ami közben eltöprengtem azon, hogy mitől érzem emelkedettebbnek, vidámabbnak, szabadabbnak magam a társaságukban...valószínűleg tudnak valamit..."
Varga Tünde
"A tanfolyam elvégzése után rájöttem, hogy mik az én saját céljaim. Ettől sokkal boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Megszűntek azok az akadályok, amiktől eddig féltem, és visszatartottak. Úgy érzem, megállíthatatlan vagyok, és bármit el tudok érni, amit csak akarok."
Emese
"Úgy vágtam neki az egésznek, hogy kíváncsi voltam mindenre. Bár tudtam, hogy lesz szó olyasmiről, amit már tudok, mégis sok új információt kaptam, és a leghatásosabb talán a felismerés, vagy inkább szembesítés volt. Az, ahogy egy idegen ember elmondott olyan dolgokat, amik teljesen jellemzőek az életemre. Mindezt anélkül, hogy ismerne engem. Elképesztő élmény! Nem tudom azt mondani, hogy célba értem, viszont ez már csak rajtam múlik, és azon vagyok, hogy sikerüljön mindent elérni, megtanulni, és gyakorlatban is használni. Örülök, hogy vannak ilyen emberek, akik elértek olyan dolgokat, amiket szerettek volna, és nem sajnálnak segíteni másoknak."
Miklós Dorottya
"Ez a tanfolyam nekem egy erős belső út volt új felismerésekkel és kimondott, nem szőnyeg alá söpört igazságokkal. Nem segített szerintem még mindenben, amire szükségem van, de egy erős kezdő lépés volt valami új felé."
Ágnes
"Köszönöm a vezettetést és a felismeréseket, amikre a tanfolyam során szert tettem. Szenzációs volt az első pillanattól kezdve, ahogy tű pontossággal leírtad a működésemet, jellemezted a személyemet. Döbbenet, mintha egy nyitott könyv lennék. Sok mindenre kaptam választ. Több minden megoldódott és rendeződött közben. Az egyik a lassan három hónapja fennálló fejfájás, ami napi szintem előjött és teljesen bekorlátozott, befolyásolta a napi rutinom, megszűnt. A másik példa, amit szeretnék megemlíteni az autó eladás és vétel, amiben párhuzamosan benne voltam a tanfolyam kezdetekor. Amikor annál a feladatnál tartottam, ahol a jövőbeni célokat kellett összeírni a következő történt: éppen végig írtam a célokat, a tollam még a kezemben volt mikor mellettem megszólalt a telefonom. A vonalban egy érdeklődő volt az autó után, amit akkor 3 napja hirdettem meg. Ez az érdeklődő végül meg is vásárolta az autót. Kb. 1 hét alatt eladtam. Párhuzamosan pedig rátaláltam arra az új autóra, amit azóta megvásároltam. Mindezt a célok közé is leírtam, majd pontosan így meg is történt. Ahogy mondtad is: Az univerzum a kitett célra ad választ."
K.B.
"A sikereim, a nyereségeim tulajdonképpen abban tükröződik vissza a tanfolyamokból, hogy már nem félek másokkal kommunikálni és beszélgetést kezdeményezni. Vannak még hiányosságok ugyan, de dolgozom rajtuk, folyamatosan, hogy minél jobban kiteljesedjen az életem, hogy még sikeresebb lehessek, ami boldoggá, szabaddá tesz."
Török Tibor
"Először voltak kétségeim, hogy belefogjak-e a tanfolyamba. Aztán leckéről-leckére hatalmas felismerések történtek a saját életemben kapcsolatban. Ráeszméltem, hogy a betegségem is pszichoszomatikus és mások viselkedése és tulajdonságait szenvedem el. Felismertem ezt a helyzetet, végig csináltam a feladatokat és sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, és ezentúl a saját életemet élem. Nem leszek olyan türelmetlen és ideges, próbálok mindent lazán felfogni. Ha hamarabb rátaláltam volna erre a lehetőségre, lehet megúsztam volna egy komolyabb műtétet. Kíváncsian várom a konzultációkat!"
név nélkül
"A legnagyobb felismerés, hogy nincs ok a kétségbeesésre, alapvetően nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek korábban gondoltam! A rossz tulajdonságaimért nem kell magamat ostorozni, ezeket fel lehet oldani. A valahol mélyen rejtező pozitív érzelmek, gondolatok pedig megerősítést kaptak. Annyira természetesnek veszünk és fogadunk el dolgokat életünk során, meg sem fordul a fejünkben, hogy a múltban ért sérelmek mekkora jelentőséggel bírnak, egyszerűen nem gondolunk rájuk, elfogadjuk, hogy hozzánk tartoznak, próbáljuk a legjobbat kihozni az egészből. Amikor azonban valami miatt “életre kelnek”, olyan elemi erővel hasít belénk az érzés, pont az, amiről megfeledkezni igyekszünk… És jön a döbbenet, hogy minden apró pillanata eleven, mindenre emlékszünk, a mikorra, a holra, de főleg az érzésre! És milyen felszabadító, amikor egy sírással vagy éppen röhögéssel mindezt elengedjük! Nem biztos, hogy minden felszínre került, de tudom a módját, ha újra bekövetkezik, előkerül valami, akkor képes vagyok vele szembenézni! Köszönöm!"
név nélkül
"Azt gondolom, nincs annál fontosabb, hogy ismerd, szeresd és elfogadd magad. Ebben nagy segítség ez a tanfolyam. Könnyű volt befogadnom azt, amit Gábor mondott, mert hasonlóképpen látom a világot és sok esetben nem volt számomra újdonság egy-egy dolog, de azt, hogy ezek miért történnek, a tanfolyam segített megérteni. Mikor elkezdtem, éppen mélyponton voltam és minden tananyag egy jóindulatú "szedd már össze magad" pofonnal ért fel. Hatalmas löketet kaptam ahhoz, hogy boldog legyek. Köszönöm Gábornak a pofonokat, és Petinek azt a sok jó szót és támogatást! Remek csapat! "
Horváth Zsófia
"Ez a második tanfolyamom amit nem bántam meg, hogy elvégeztem. Olyan hasznos dolgokra világított rá a két tanfolyam amiket az éltben is tudok alkalmazni és működik."
Juhász Mátyás
" Ahogy haladtam a tanfolyam anyagával folyamatosan tisztább lett milyen megállításaim voltak és miért. Egyre jobban elakadásaim, bizonytalanságaim és a végre érve már többet kezelni is tudtam."
Márta
"Egy páratlan tréningen tudtam részt venni ami nagyon sokat segített a magam és a környezetem megismerésében, felismerésében. Sokkal magabiztosabban és határozottam tudok majd cselekedni mindenben amit elkarok érni. A megállításaim amik mindig is gondot okoztak tudom kezelni őket és ezáltal jobb boldogabb életet tudok élni."
Nándor
" A tanfolyam után sikerült megtapasztalnom egy felszabadulást amikor a rossz tulajdonságaimat megvizsgáltam és rájöttem kitől kaptam és hogy az egy bevésődés. Ezzel a felismeréssel elveszítette erejét."
M.L.
"A tanfolyamot mindenkinek ajánlom, ha jól, ha rosszul érzed magad a bőrödben. Ha legalább egy gondolattal kapsz többet, már nyertél és gyógyulni fogsz. Nekem ez a tanfolyam gondolkodásban segített nagyon sokat, új dolgokat tudtam meg magamról és letudtam zárni régi dolgokat is a tanfolyam feladatain keresztül. Kár, hogy nem előbb találtam meg ezt a tanfolyamot, várom most már a következőket is."
P.M.
"Azt gondolom, hogy nagyon sok embernek szüksége lenne ennek a tanfolyamnak az elvégzésére. A minőségi élet egyik alappillére. A saját példámon tapasztalom, hogy valóban elkezdi megerősíteni az önbizalmat, megtanít elfogadni a környezetünkben élő embereket pusztán azzal, hogy elmagyarázza a cselekedeteinket és szavainkat mozgató miérteket. Ez a tanfolyam még a legstatikusabb embereket is ki tudja mozdítani világukból, hogy rálépjenek a változás útjára."
Ádám